Ms.Radcliffe ♥уєηι üyéмiz♥

Kayıt TaRihim:: 03/07/09 Mesaj Sayım:: 19 Benim FovaRi HepSi Kızım:::  Nerden.::: Hogwars'TanXD
 | Konu: Sitenizin En Daniel Radcliffe'cisi Geldi...! Cuma Tem. 03, 2009 2:24 pm | |
| Merhaba!Ben Nazlıcan AY.Üsküdar'da yaşıyorum.Şile'Liyim.Acayip Bir Daniel RADCLİFFE,Robert PATTİSON,Kristen STEWART,Kellan Luiz,Nikki Reed,Ashley Greene,Jackson Rathbone Aşığıyım  Site çok güzel... |
|
KaRaméLa* ♥ ~ VaneSSa*Cı - CemRe*Ci aDmin ♥

Kayıt TaRihim:: 11/06/09 Mesaj Sayım:: 52 Benim FovaRi HepSi Kızım:::  Nerden.::: Kuşadası (:
 | Konu: Geri: Sitenizin En Daniel Radcliffe'cisi Geldi...! Cuma Tem. 03, 2009 2:39 pm | |
| İyiki GeLdin Canım İyi ki Üye oLdun..
Bu arada teşekkürLer |
|
Ms.Radcliffe ♥уєηι üyéмiz♥

Kayıt TaRihim:: 03/07/09 Mesaj Sayım:: 19 Benim FovaRi HepSi Kızım:::  Nerden.::: Hogwars'TanXD
 | Konu: Geri: Sitenizin En Daniel Radcliffe'cisi Geldi...! Cuma Tem. 03, 2009 2:39 pm | |
| |
|
YoshYürük <3 ♥уєηι üyéмiz♥

Kayıt TaRihim:: 07/07/09 Mesaj Sayım:: 35 Benim FovaRi HepSi Kızım:::  Nerden.::: Pilmm xP
 | Konu: Geri: Sitenizin En Daniel Radcliffe'cisi Geldi...! Salı Tem. 07, 2009 5:23 pm | |
| |
|
KaRaméLa* ♥ ~ VaneSSa*Cı - CemRe*Ci aDmin ♥

Kayıt TaRihim:: 11/06/09 Mesaj Sayım:: 52 Benim FovaRi HepSi Kızım:::  Nerden.::: Kuşadası (:
 | Konu: Geri: Sitenizin En Daniel Radcliffe'cisi Geldi...! Ptsi Tem. 20, 2009 7:27 pm | |
| |
|
cemre_tubess ♥уєηι üyéмiz♥

Kayıt TaRihim:: 05/10/09 Mesaj Sayım:: 7 Benim FovaRi HepSi Kızım:::  Nerden.::: cemre nin kalßinden
 | Konu: Geri: Sitenizin En Daniel Radcliffe'cisi Geldi...! Ptsi Ekim 05, 2009 9:49 am | |
| sLm nasılsınız canlarım ya site bombaaaaaaaa süper ötesi herkes canlı eğlenceli ya siz nasıl böyle bi site yapıosunuz cvb bekliorum ? |
|